32 aksidente dhe mbi 1 mijë tiketa trafiku të shqiptuara gjatë 24 orëve të fundit

32-aksidente-dhe-mbi-1-mije-tiketa-trafiku-te-shqiptuara-gjate-24-oreve-te-fundit

Gjatë 24 orëve të fundit, në Kosovë janë shkaktuar 32 aksidente në trafik.

18 prej tyre ishin me të lënduar, kurse 14 të tjerë me dëme materiale.

Kurse gjatë kësaj kohe, Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 16 tiketa trafiku.

Kujtojmë se numri i shpërndarjes së tiketave të trafikut është rritur dukshëm pas heqjes së masave të izolimit për shkak të pandemisë së COVID-19.