10 mënyra për të rritur besimin në kompaninë tuaj

10-menyra-per-te-rritur-besimin-ne-kompanine-tuaj

Ndryshimet organizative, me qëllim krijimin e një kulture të të re në koorporatën tuaj, sjellin risi të vazhdueshme. Kjo është një nga imperativat më strategjike të biznesit të sotëm. Por si ndodh kjo? Ne kemi parë se çfarë ndodh me kompanitë e mëdha kur klientët humbasin besimin tek markat e tyre. Thjesht kujtoni Target (thyerja e të dhënave), Chipotle (shpërthimi i E. coli) dhe Facebook (shitja…

Source