Zilia mes kolegëve e natyrshme, por përdoreni…

zilia-mes-kolegeve-e-natyrshme,-por-perdoreni…

Kini kurajën ta pranoni, edhe ju keni ndier pak zili kur keni marrë vesh se kolegu juaj është ngritur në detyrë. Nuk ka asgjë të keqe të përjetosh një emocion të tillë, është pjesë e natyrës njerëzore – mund të ndiejmë zili edhe ndaj njerëzve që u urojmë gjithë të mirat. Dhe zilia jonë nuk e përjashton gëzimin që mund të ndiejmë për suksesin e tyre. Por është fakt, që të gjithëve na ndodh të…

Source