Një burrë i vdekur qëndroi për pesë orë në tren

nje-burre-i-vdekur-qendroi-per-pese-ore-ne-tren

Trupi i një personi qëndroi i pavërejtur për pesë orë para se dikush ta gjente atë.

Trupi i pajetë qëndroi në tren për pesë orë duke kaluar stacione të ndryshme dhe qëndroi në tren derisa stafi vendosi ta zgjonte nga gjumi duke menduar që ai ishte duke fjetur.

A businessmen trying to catch a train at the Manchester Piccadilly train station. All trains are on time.

Stafi i trenit nuk kishte lëvizur sepse si pasojë e masave të Covid-19 nuk ka lëvizje të shpeshta dhe kështu edhe personi i vdekur u zbulua që nuk ishte në gjumë por që kishte vdekur pas pesë ore udhëtim.

Pasi që stafi vërejti që ky person kishte vdekur, ata thirrën ndihmën e parë dhe ata konfirmuan që personi kishte vdekur.