​ASK: Mbi 33 për qind rënie në sektorin e industrisë përpunuese

​ask:-mbi-33-per-qind-renie-ne-sektorin-e-industrise-perpunuese

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar statistikat afatshkurtra të Industrisë, duke paraqitur indeksin e vëllimit industrial për tre mujorin e parë të këtij viti, ku thuhet se krahasuar me tremujorin e katërt të vitit 2019, rritje ka pasur në sektorin e furnizimit me rrymë, gaz, avull dhe ajër të kondicionuar me 2.79%. Ndërkaq, ulje kishte në sektorin e industrisë nxjerrëse me 32.27%

Source