Si ta mbashë punën, 5 rregulla

si-ta-mbashe-punen,-5-rregulla

Kohë më parë konsiderohej diçka e mirë qëndrimi në të njëjtën punë apo me të njëjtin punëdhënës, për dekada me radhë, por sot gjërat kanë ndryshuar. Më parë nëse do të kishit qëndruar me të njëjtin punëdhënës dhe do të ishit ngjitur shkallë-shkallë, ju do të konsideroheshit si ajka e punonjësve, por sot gjërat kanë ndryshuar. Shumica e punëdhënësve, për të mos thënë të gjithë…

Source