Krizat, si kjo me pandeminë, nxjerrin në pah karakterin e liderit

krizat,-si-kjo-me-pandemine,-nxjerrin-ne-pah-karakterin-e-liderit

Pavarësisht pasojave shkatërruese, ndikimi i uraganeve, tërmeteve, zjarreve dhe tornadove është më shpesh lokal apo rajonal. Në të kundërt, pandemitë janë globale. Kur ju ndërthurni një pandemi me paqartësinë, ju përfitoni si rezultat një formulë të fuqishme me frikë, madje edhe panik. Për këtë arsye, ata që janë në pozicione drejtuese, duhet të bëjnë një hap përpara dhe të shndërrohen në një…

Source