Haradinaj-Stublla: Emrat Albright dhe Clark janë të shkruar në themelet e shtetit të Kosovës

haradinaj-stublla:-emrat-albright-dhe-clark-jane-te-shkruar-ne-themelet-e-shtetit-te-kosoves

Ajo ka thënë se “emrat Albright dhe Clark janë të shkruar në themelet e shtetit të Kosovës”, derisa ka shtuar se i ka falënderuar për përkrahjen që i kanë dhënë popullit të Kosovës.

“Është nder i veçantë, që sot në përvjetorin e ditës historike të vendit, të zhvilloj bisedë telefonike me dy nga personalitetet kyçe që i dhanë kuptim dhe jetësim rrugëtimit tonë për liri dhe pavarësi, ish-Sekretaren Amerikane të shtetit Madeleine Albright, dhe ish Komandantin Suprem të Forcave Aleate të NATO-s në Evropë Gjeneralin Wesley Clark.

I falënderova nga zemra, për besimin dhe përkrahjen e popullit të Kosovës në kohën e duhur dhe për mbështetjen në ndërtimin dhe konsolidimin e shtetit tonë. Faleminderit!”.