6 shprehi me para që dëmtojnë biznesin tuaj

6-shprehi-me-para-qe-demtojne-biznesin-tuaj

Financat e kompanisë tuaj mund të jenë dekurajuese, por mos u brengosni: Ju ende mund t’i shndërroni ato para në sukses. Asnjë ndërmarrës nuk nis një biznes me qëllimin që t’a mbyllë atë pas disa muajve. Por realiteti qëndron se 50 përqind e bizneseve dështojnë brenda pesë viteve të para. Në anën tjetër, ka shumë biznese të cilat kanë mbushur 10 vite dhe ende po ia dalin shumë mirë.

Source