Home Ekonomia Bujqësia 11 rregulla nga Bill Gates, që nuk i mësoni në shkollë

11 rregulla nga Bill Gates, që nuk i mësoni në shkollë

0
11 rregulla nga Bill Gates, që nuk i mësoni në shkollë

1. Jeta nuk është e drejtë, mësohuni me të. Mjaft pritët që jeta “t’ju sjellë” gjërat që ju mendoni se “i meritoni”. 2. Botës nuk i bëhet vonë për vetëvlerësimin tuaj. Filloni të bëni diçka me veten dhe për veten tuaj sot. Tani! 3. Nuk do të kesh një pagë me gjashtë shifra menjëherë pas shkollës. Do të duhet të punosh fort për të arritur atë që dëshiron. 4. Nëse mendon se mësuesi është i ashpër…

Source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Ku po shkon !!