​Hoti priti komandantin e KFOR-it, flasin për gjendjen e sigurisë në vend

​hoti-priti-komandantin-e-kfor-it,-flasin-per-gjendjen-e-sigurise-ne-vend

Në këtë takim, kryeministri Hoti falënderoi komandantin Risi për punën e jashtëzakonshme të KFOR-it, gjatë këtyre 21 vjetëve të pranisë në Kosovë, si një faktor i rëndësishëm i paqes dhe sigurisë.

Kryeministri Hoti e ka njoftuar komandantin e KFOR-it, për zhvillimet e përgjithshme në vend, angazhimin e Qeverisë në menaxhimin e pandemisë COVID-19 dhe rimëkëmbjen ekonomike.