Shoqata humanitare kulturore Salih Çekaj në Zvicër nis projektin për heroin e Koshares

shoqata-humanitare-kulturore-salih-cekaj-ne-zvicer-nis-projektin-per-heroin-e-koshares

Ju bëj thirrje të gjith bamirësve,aktivistëve të të gjitha kohërave që të na ndihmojnë në realizimin e këtij projekti madhorë për Heroin e Kosovë Salih Çekaj të ndërmarrë nga Instituti trashegimisë kulturore dhe muzeve të Kosovës.
Finacimit të projektit në Zvicër i prinë Shoqata humanitare kulturore Salih Çekaj në Zvicër dhe të gjitha pagesat bëhen përmes gjirollogarisë së shoqatës dhe ne jemi përgjegjës për të gjitha të hyrat për kët qëllim.
Respekt kryetari i shoqatës Xh.Haxhiu.