Momenti më i mirë për të kërkuar rritje rroge

momenti-me-i-mire-per-te-kerkuar-rritje-rroge

Të kërkosh një rritje rroge mund të jetë e vështirë, situatat e parasë zakonisht janë. Megjithatë, nëse punoni shumë dhe paguheni vërtet pak, patjetër duhet të kërkoni një takim dhe të bisedoni me menaxherin tuaj për rritjen e pagës. Besojeni ose jo, ekziston një mënyrë e drejtë për të kërkuar një rritje, një mënyrë që do ta bëjë shefin tuaj të thotë po – ose të paktën do t’i bëjë ata të mendojnë…

Source