Krasniqi: Për herë të parë në Kosovë do të kemi rënie ekonomike deri në 6 për qind

krasniqi:-per-here-te-pare-ne-kosove-do-te-kemi-renie-ekonomike-deri-ne-6-per-qind

Zëvendësministri i Financave dhe Transfereve, Agim Krasniqi ka thënë se ekonomia globale duke përfshirë edhe rajonin tanë do të kenë rënie ekonomike. Teksa ka folur për humbjet që janë shkaktuar nga kjo pandemi, Krasniqi ka thënë se rënia ekonomike dhe potencialet për rikthim janë të ndryshme për secilën ekonomi nacionale. Pritjet reale sipas tij janë se do të kemi për herë të parë në Kosovë rënie…

Source