Ismaili: Nuk më kish çuditë nëse Haki Abazi nuk i ka pasur simbolet në zyrën e tij

ismaili:-nuk-me-kish-cudite-nese-haki-abazi-nuk-i-ka-pasur-simbolet-ne-zyren-e-tij

Ai ka thënë se në Qeverinë Kurti ka pasur vetëm dy zv/kryeministra, Avdullah Hoti dhe Haki Abazi, me ç’rast ai ka kërkuar nga kryeministri i tanishëm Hoti që të deklarohet nëse simbolet shtetërore kanë qenë në zyrën e tij, raporton Rahovecnews.net.

Ismaili ka thënë se nëse Hoti thotë se ka pasur simbole “fajtor” mbetet Haki Abazi.

“Nuk më kish çuditë nëse Abazi nuk i ka pasur simbolet në zyrën e tij”, ka thënë ai në seancën e Kuvendit. /Rahovecnews.net/