Fotografitë që nuk do u besoni syve kur t’i shihni

fotografite-qe-nuk-do-u-besoni-syve-kur-t’i-shihni

Ndonjëherë ne shikojmë në një fotografi dhe nuk mund të kuptojmë se çfarë po shohim.

A është bota jonë iluzioni më i mirë optik apo është vetëm mendja jona duke luajtur hile me ne?

Bright Side mblodhi disa foto që dëshmojnë se ekziston një hendek i madh midis perceptimit tonë për botën dhe realitetin.

The post Fotografitë që nuk do u besoni syve kur t’i shihni appeared first on Rahovec News.