ArtMotion sjell transmetimin ekskluziv të tri ligave më të forta europiane (VIDEO)

artmotion-sjell-transmetimin-ekskluziv-te-tri-ligave-me-te-forta-europiane-(video)

Nga viti 2021 e deri më 2024, për tri sezone rresht, ArtMotion do të jetë adresa e vetme dhe ekskluzive e programit më ekskluziv në botën e futbollit UEFA Champions League.

Po ashtu liga e kupës së dytë më e rëndësishme e futbollit europian Europe League dhe Conference League do të jenë niveli i tretë i garave të klubeve të futbollit në Kontinentin e Vjetër që do të debutojë pikërisht me ArtMotion.

Lidhur me këtë ka folur sot në programin e mëngjesit në Klan Kosova, Agon Fehmiu nga ArtMotion.

Se si erdhi sigurimi i të drejtave ekskluzive të transmetimit të këtyre tri ligave më të forta europiane?-  mund ta mësoni duke ndjekur intervistën më poshtë: