Ministri Kuçi priti në takim Kryeministrin Hoti

ministri-kuci-priti-ne-takim-kryeministrin-hoti

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka pritur sot në takim kryeministrin e Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti. Kryeministri Hoti dhe ministri Kuçi gjatë takimit të mbajtur në MEA kanë biseduar për gjendjen ekonomike në Kosovë, me theks të veçantë për ndërmarrjet publike dhe energjetikën. Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit ka në dikasterinsaj ndërmarrjet publike dhe energjetikën…

Source