Kujton se është në Angli, kosovari ia huq vozitjes në magjistralen Prishtinë-Pejë

kujton-se-eshte-ne-angli,-kosovari-ia-huq-vozitjes-ne-magjistralen-prishtine-peje

Një rast i pashembullt është parë sot në magjistralen Prishtinë-Pejë. Aty një shofer i papërgjeshshëm ka vozitur në kahun e kundërt të rrugës duke rrezikuar kështu vetën si dhe personat e tjerë që gjendeshin në trafik.

E gjithë ngjarja është regjistruar nga vozitësit.