Komuna e Prishtinës ndan 5 milionë euro për bizneset e vogla dhe të mesme

komuna-e-prishtines-ndan-5-milione-euro-per-bizneset-e-vogla-dhe-te-mesme

Ky fond ka vlerën 5 milionë euro.

Aplikimi do të bëhet online dhe bizneset duhet të dëshmojnë humbjet nga covid19,  shkruan Ahmeti në Facebook.

Ky është postimi i plotë i Ahmetit:

Sot në Kuvendin Komunal të Prishtinës u aprovua propozimi jonë për themelimin e fondit për grante për bizneset e vogla dhe të mesme në vlerë prej 5 milion Eurove. Aplikimi do të bëhet online dhe bizneset duhet të dëshmojnë humbjet nga covid19. Procedura do të jetë sa më e thjeshtë dhe transparente. Për të gjithe detajet do të njoftoheni me kohë.

Falemnderit asambleistëve për voten për!. /Rahovecnews.net/