Komisioni për Buxhet dhe Transfere miraton rishikimin e buxhetit

komisioni-per-buxhet-dhe-transfere-miraton-rishikimin-e-buxhetit

Komisioni për Buxhet dhe Transfere, i kryesuar nga Hekuran Murati, kryetar, ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, në të cilën janë shqyrtuar disa projektligje dhe vendime që Kryesia e Kuvendit ka vendosur që të diskutohen në seancën që do të mbahet nesër. Anëtarët e Komisionit kanë shqyrtuar Projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes për financim ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit…

Source