AKB: Sektori privat shpëtimtar i ekonomisë kosovare

akb:-sektori-privat-shpetimtar-i-ekonomise-kosovare

Një delegacion I Aleancës Kosovare të Bizneseve I kryesuar nga Kryetari z. Agim Shahini u pritën nga Ministri I MTI-së z.Vesel Krasniqi ku diskutuan për format e bashëkpunimit dhe të Planit për Rimëkëmbjen e Industrisë, tregtisë dhe shërbimeve Vendore. Ministri z. Vesel Krasniqi e falmnderoj AKB per vizitën dhe shprehi gadishmërin për bshkëpunim të ngusht më AKB si partner tradicional të kësaj…

Source