​Hoti viziton ministrin e AAK-së

​hoti-viziton-ministrin-e-aak-se

Kryeministri Hoti dhe ministri Kuçi gjatë takimit të mbajtur në MEA kanë biseduar për gjendjen ekonomike në Kosovë, me theks të veçantë për ndërmarrjet publike dhe energjetikën.

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit ka në dikasterin saj ndërmarrjet publike dhe energjetikën, dhe Ministri Kuçi e njoftoi Kryeministrin Hoti për projektet mbështetëse që realizohen në këto fusha.

Po ashtu në takim është biseduar edhe për koordinimin sa më të mirë të punëve mes Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambienti dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës. /Rahovecnews.net/