Prokuroria ngreh 42 aktakuza ndaj 51 personave

prokuroria-ngreh-42-aktakuza-ndaj-51-personave

Prokurori i Shtetit gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur 42 aktakuza kundër 51 personave, për vepra të ndryshme penale.

Me urdhër të Prokurorit të Shtetit janë ndaluar për 48 orë 11 persona, si dhe janë bërë katër kërkesa për caktimin e paraburgimit të katër personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka ndaluar tre të dyshuar dhe ka paraqitur tri kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit për tre personave të dyshuar, si dhe ka ngritur ka ngritur nëntë aktakuza kundër 14 personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore nĂ« Prizren ka ndaluar dy persona tĂ« dyshuar pĂ«r veprĂ«n penale “Kontrabandimi me migrantĂ«â€, si dhe ka paraqitur njĂ« kĂ«rkesĂ« pĂ«r caktimin e masĂ«s sĂ« arrestit shtĂ«piak pĂ«r njĂ« person tĂ« dyshuar pĂ«r veprĂ«n penale “dhuna nĂ« familje”. NdĂ«rsa, nga kjo prokurori janĂ« ngritur 9 aktakuza kundĂ«r 10 personave pĂ«r vepra tĂ« ndryshme penale.

Prokuroria Themelore e PejĂ«s, gjatĂ« ditĂ«s 24 orĂ«ve tĂ« fundit ka ndaluar njĂ« person pĂ«r veprĂ«n penale “Pengimi i personit zyrtar”, i cili Ă«shtĂ« dĂ«rguar nĂ« ndalim 48 orĂ«sh. Gjithashtu, kjo prokurori ka ngritur tri aktakuza kundĂ«r tre personave tĂ« pandehur pĂ«r dhunĂ« nĂ« familje.