Kadri Veseli zhvendos mbledhjen e kryesisë së partisë në Prizren për rastin e Lidhjes së Prizrenit

kadri-veseli-zhvendos-mbledhjen-e-kryesise-se-partise-ne-prizren-per-rastin-e-lidhjes-se-prizrenit

Lideri i PDK-së po ashtu ka ftuar konferencë për media duke mbajtur adresim nga Prizreni.

Sipas agjendës zyrtare për media, Veseli do të vizitojë edhe ndërtesën e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit si dhe do të vizitoj ndërtesën e muzeut të burgut të luftës së vitit 1945.