Hoxha: Aprovimi i buxhetit në mesnatë krijon pasoja në implementimin e Pakos Emergjente

hoxha:-aprovimi-i-buxhetit-ne-mesnate-krijon-pasoja-ne-implementimin-e-pakos-emergjente

Deputeti i PDK-së, Sejdi Hoxha, përmes një statusi në rrjetin social Facebook, tha se Qeveria e koalicionit LVV-LDK, në orët e vona të mesnatës në kundërshtim me parimet demokratike si dhe pa debat parlamentar e ka aprovuar ligjin e buxhetit në emër të pandemisë. Sipas tij, aprovimi i buxhetit në mesnatë krijon pasoja në implementimin e pakos emergjente fiskale. Ai më tej ka shtuar qeveritë e…

Source