Hoti në takim me Asociacionin e Bizneseve, kërkon rishikim të buxhetit për rimëkëmbje ekonomike

hoti-ne-takim-me-asociacionin-e-bizneseve,-kerkon-rishikim-te-buxhetit-per-rimekembje-ekonomike

Pakoja e Rimëkëmbjes Ekonomike pas pandemisë Covid-19, ishte temë diskutimi ndërmjet kryeministrit Avdullah Hoti dhe përfaqësuesve të Asociacioneve të Bizneseve në vend, raporton Rahovec Newse. Shefi i ekzekutivit ka ftuar ministrat për të diskutuar në lidhje me masat dhe rimëkëmbje ekonomike që nuk janë miratuar si program qeverisës, dhe do të punojmë bashkë për planin për zbatimin e këtyre…

Source