ATK-ja inkasoi 4.5 milionë euro më shumë të hyra për muajin maj

atk-ja-inkasoi-4.5-milione-euro-me-shume-te-hyra-per-muajin-maj

Duke pas parasysh se gjatë muajve mars dhe prill, kemi pasur rënje të të hyra si pasoj e pandemisë, në muajin maj 2020 kemi rikthim të trendit rritës të të hyrave tatimore. Vlen të theksohet se inkasimi i të hyrave nga fillimi i këtij viti deri më 18 mars 2020 ka qenë në përputhje me planifikimet e parapara, mirëpo pas kësaj date është vërejtur një trend i uljes së të të hyrave…

Source