Selmanaj: Sjellja e Qeverisë Kurti, e papërgjegjshme ndaj SHBA-së

selmanaj:-sjellja-e-qeverise-kurti,-e-papergjegjshme-ndaj-shba-se

Në emisionin Pressing në T7, ai tha se për shkak të kësaj janë ndërprerë komunikimet e SHBA-së me Albin Kurtin dhe kanë nisur komunikimet me kryetarin e LDK-së Isa Mustafa dhe Avdullah Hoti.

“Reciprociteti nuk ishte diskutuar me miqtë e Kosovës”, është shprehur Selmanaj, duke shtuar se LDK-ja, nga ana e saj, ka pasur komunikime me autoritetet amerikane në baza ditore.