Nëse e përdorni Google Chrome mund t’i fitoni gati 5 mijë euro – Mësoni nëse jeni i pranueshëm

nese-e-perdorni-google-chrome-mund-t’i-fitoni-gati-5-mije-euro-–-mesoni-nese-jeni-i-pranueshem

Google Chrome është një prej kërkuesve më të popullarizuar të internetit në botë, dhe nëse ju jeni përdorues i tij mund të fitoni gati 5 mijë euro shpërblim. Një padi që kërkon dëmshpërblim prej mbi 4 miliardë euro (5 miliardë dollarë) është bërë kundër Google, pas pretendimeve se gjiganti teknologjik ilegalisht ka mbledhur informacione gjatë […]

The post Nëse e përdorni Google Chrome mund t’i fitoni gati 5 mijë euro – Mësoni nëse jeni i pranueshëm appeared first on Rahovecnews.