Arrestohet zyrtari policor, dyshohet se ushtroi dhunë ndaj bashkëshortes

arrestohet-zyrtari-policor,-dyshohet-se-ushtroi-dhune-ndaj-bashkeshortes

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se është arrestuar një zyrtar policor nën dyshimin se ka kryer veprën penale “dhunë në familje”

“IPK kishte pranuar informacione për këtë rast më 03 Qershor 2020 përmes Linjës së Kaltër (080003333) nga Policia e Kosovës  lidhur me dyshimin së një zyrtar policor në Lipjan ka kryer veprën penale dhunë në familje e paraparë me nenin 248 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës”, njofton IPK’ja.

Arrestohet zyrtari policor, dyshohet se ushtroi dhunë ndaj bashkëshortes

Lajme

Gazeta Express

08/06/2020 18:24

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se është arrestuar një zyrtar policor nën dyshimin se ka kryer veprën penale “dhunë në familje”

“IPK kishte pranuar informacione për këtë rast më 03 Qershor 2020 përmes Linjës së Kaltër (080003333) nga Policia e Kosovës  lidhur me dyshimin së një zyrtar policor në Lipjan ka kryer veprën penale dhunë në familje e paraparë me nenin 248 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës”, njofton IPK’ja.

Lexo Edhe:

Njeriu që la Suedinë të përballej me koronavirusin: Nuk jam penduar, strategjia ka funksionuar

IPK ka bërë të ditur se ka intervistuar bashkëshorten e të dyshuarit.

“Menjëherë pas pranimit të informacionit hetuesit e IPK-së i janë përgjigjur thirrjes duke intervistuar  viktimën e këtij rasti – bashkëshorten e të dyshuarit, si dhe në vazhdën e veprimeve hetimore është intervistuar në cilësinë e të dyshuarit edhe zyrtari policor”, thekson njoftimi.

Arrestohet zyrtari policor, dyshohet se ushtroi dhunë ndaj bashkëshortes

Lajme

Gazeta Express

08/06/2020 18:24

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar se është arrestuar një zyrtar policor nën dyshimin se ka kryer veprën penale “dhunë në familje”

“IPK kishte pranuar informacione për këtë rast më 03 Qershor 2020 përmes Linjës së Kaltër (080003333) nga Policia e Kosovës  lidhur me dyshimin së një zyrtar policor në Lipjan ka kryer veprën penale dhunë në familje e paraparë me nenin 248 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës”, njofton IPK’ja.

IPK ka bërë të ditur se ka intervistuar bashkëshorten e të dyshuarit.

“Menjëherë pas pranimit të informacionit hetuesit e IPK-së i janë përgjigjur thirrjes duke intervistuar  viktimën e këtij rasti – bashkëshorten e të dyshuarit, si dhe në vazhdën e veprimeve hetimore është intervistuar në cilësinë e të dyshuarit edhe zyrtari policor”, thekson njoftimi.