72 vjet nga prodhimi i Porsche Numër 1

72-vjet-nga-prodhimi-i-porsche-numer-1

Pesëdhjetë kopjet e para të modelit të prodhimit Porsche 356, u prodhuan në qytetin Gmünd, ku edhe sot ekziston një muze i madh privat Porsche. Ferdinand Porsche së pari ndërtoi makinën në vitin 1900, dhe gjatë gjysmëshekullit tjetër bëri ndërtime të panumërta të tjera në historinë e automobilave, si një nga figurat më domethënëse në […]

The post 72 vjet nga prodhimi i Porsche Numër 1 appeared first on Rahovecnews.