Diferenca mes të qenit punëtor dhe i varur nga puna

diferenca-mes-te-qenit-punetor-dhe-i-varur-nga-puna

Të punuarit fort mund t’ju sjelli përfitime apo ngritje në detyrë. Por edhe, mund t’ju dëmtojë edhe shëndetin apo të prishë lidhjen në familje. Si e kuptoni kur duhet të ndaloni? Ka diferenca të vogla ndërmjet të qenit punëtor dhe i varur prej punës. Nëse në kohën e lirë ndiheni nervoz apo kurrë nuk jeni i kënaqur nga puna që bëni janë tregues që po punoni shumë fort. Disa prej ndikuesve më të…

Source