Aset kombëtar tregu Kosovë-Shqipëri

aset-kombetar-tregu-kosove-shqiperi

Aleanca Kosovare e Bizneve e vlerëson sot hapjen e kufijëve dhe tregut me Shqipërin si aset kombëtar dhe ai nuk guxon të mbyllet nga as një Qeveri më pavarssisht rrjedhojave epidemike, biologjike e natyrore e lëre më për politika populliste.Të dy Qeveritë tona duhet bërë plane kombëtare për rimëkëmbjen ekonomike pas pandemisë, kjo kërkon mbledhje urgjente të Qeverive se si te veprohet si komb…

Source