​ Beqiri komenton zhbllokimin e fondeve nga MCC me një thënie të Rugovës

​-beqiri-komenton-zhbllokimin-e-fondeve-nga-mcc-me-nje-thenie-te-rugoves

Beqiri tha se nuk ka zyrtar shtetëror i cili guxon as tani dhe as në të ardhmen ti dëmtoj raportet tona me SHBA-të, pasi kjo miqësi është e shenjtë.

Madje Beqiri ka ripërsëritur fjalët e presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova i cili pati thënë se “Shtëpia nuk mbahet pa miq”.