Shpëtimi i ekonomisë kosovare, hyrja në borxhe ndërkombëtare

shpetimi-i-ekonomise-kosovare,-hyrja-ne-borxhe-nderkombetare

Rimëkëmbja ekonomike pas përfundimit të pandemisë së shkaktuar nga Coronavirusi, do të jetë sfidë për Kosovën, kur merren parasysh dëmet e paraqitura në nivel lokal dhe global, thonë ekspertë për çështje ekonomike. Njohësi i çështjeve ekonomike, Mustafë Kadriaj, për Rahovec Newse ka thënë se Qeveria Hoti, ka dy rrugë para vetës, dialogun dhe rimëkëmbjen ekonomike, e që sipas tij…

Source