Mosha e duhur për të ndryshuar karrierrë

mosha-e-duhur-per-te-ndryshuar-karrierre

Janë të shumë njerëzit që mendojnë të ndryshojnë karrierrën e tyre, por ndryshimi i saj në çdo moshë është paska i ndërlikuar. Ka raste kur ndryshimi i karrierrës është shumë i nevojshëm por ka edhe raste kur nuk është momenti i duhur. Sue Ellson, praktikuese e zhvillimit të karrierrës, zbulon moshën e duhur për të ndryshuar karrierrën dhe cilat janë gjërat që nuk duhet ti bëni kurrë. “.

Source