Kurti në Twitter: Po e humbim shtetësinë me heqjen e reciprocitetit

kurti-ne-twitter:-po-e-humbim-shtetesine-me-heqjen-e-reciprocitetit

Kurti ka shkruar se Kosova nuk ka qenë asnjëherë pengesë në dialog.

“Kosova nuk ka qenë asnjëherë pengesë në dialog dhe kjo është dëshmuar me heqjen e taksës prej 100 për qind”, ka shkruar ai.

Tutje, Kurti ka thënë se mohimi i reciprocitetit është mohim i pavarësisë së Kosovës.“

Mohimi i kësaj nënkupton mohim të deklaratës sonë të pavarësisë si shtet sovran, të cilën asnjë lider në Kosovë nuk ka të drejtë ta bëjë”, ka shkruar ai.