​Bentley shkurton 1000 vende pune

​bentley-shkurton-1000-vende-pune

Prodhuesi britanik i veturave luksoze Bentley njoftoi sot shkurtimin e 1 000 punonjësve, rreth një e katërta e efektivëve të tij, për shkak të uljes së aktivitetit si pasojë e pandemisë. Marka, që punëson 4 200 persona në Britaninë e Madhe dhe i përket grupit gjerman Volkswagen theksoi në një komunikatë se kishte propozuar largime […]

The post ​Bentley shkurton 1000 vende pune appeared first on Rahovecnews.