Rukiqi viziton bizneset pas lehtësimit të masave

rukiqi-viziton-bizneset-pas-lehtesimit-te-masave

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka vizituar bizneset anëtare për të kuptuar për së afërmi gjendjen dhe kërkesat e tyre pas lehtësimit të masave kundër COVID-19. Rukiqi vizitoj fabrikën M-technologie e cila ka të punësuar mbi 200 punëtor dhe mbulon mbi 80% të kërkesave të përpunimit të xhamit në Kosovë. M-technologie është prodhues i dritareve dhe produkteve tjera nga alumini…

Source