Nesër ndalohet qarkullimi i automjeteve në segmentin Konjuh-Babush, autostrada “Arbën Xhaferi”

neser-ndalohet-qarkullimi-i-automjeteve-ne-segmentin-konjuh-babush,-autostrada-“arben-xhaferi”

Ministria e Infrastrukturës njofton publikun se nesër (e shtunë, 6 qershor 2020), për shkak të zhvillimit të punimeve (betonimit të soletës kaluese në mbikalimin për këmbësorë) dhe për sigurinë publike, prej orës 10:00 deri në ora 14:00, ndalohet qarkullimi i automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes. Gjatë periudhës së ndalesës…

Source