Ndaloni njerëzit që dëmtojnë biznesin tuaj

ndaloni-njerezit-qe-demtojne-biznesin-tuaj

Sigurisht që ju keni pasur një punonjës, një klient ose një koleg i cili është i talentuar dhe punon shumë. Por ky person në fund është një dështim për shkak të komunikimit. Është gabim të lini mënjanë dëmin që komunikuesit e dobët mund të shkaktojnë. Ata nuk promovohen, kështu që ngecin. Ata zemërojnë konsumatorët. Kanë vështirësi në menaxhimin e njerëzve. Nuk shkojnë mirë me ekipin.

Source