Pse keni nevojë për më shumë ushtrime si ndërmarrës

pse-keni-nevoje-per-me-shume-ushtrime-si-ndermarres

Ju keni nevojë për 30 minuta në ditë, minimumi. Pra, pse po e lexoni këtë? Dilni jashtë dhe ecni! Të jesh ndërmarrës kërkon përpjekje dhe kohë domethënëse. Përderisa nuk ka ndonjë ‘’standard’’ për orarin e ndërmarrësisë, shumë pronarë të bizneseve përfundojnë duke punuar 60 orë në javë ose më shumë. Dukshëm, kjo lë pak hapësirë për vetë-kujdes si ushtrime fizike. Mirëpo, është vitale për shëndetin…

Source