Mënyra si mund të bëheni milioner brenda 5 vitesh

menyra-si-mund-te-beheni-milioner-brenda-5-vitesh

Aktiviteti, kursimet dhe këmbëngulja të kombinuara janë një forcë e fuqishme financiare. Të rinjtë po hyjnë në fuqinë punëtore në numra të mëdhenj çdo vit, duke u përballur me sfida të ndryshme. Studimet e fundit nga Usa Today zbulojnë se të rinjtë fitojnë 20 përqind më pak se prindërit e tyre që kanë fituar në moshën e tyre, edhe pse kanë diplomë kolegji. Kjo, e kombinuar me borxhe të rënda të…

Source