Mbi 52 mijë persona vizituan hotelet e Kosovës

mbi-52-mije-persona-vizituan-hotelet-e-kosoves

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar “Statistikat e Hotelerisë në Kosovë” për tremujorin e parë (TM1) 2020. Në tremujorin e parë të vitit 2020 (TM1 2020) pjesë e anketës ishin 215 hotele, që ushtrojnë veprimtari hoteliere në territorin e Kosovës. Pjesa më e madhe e hoteleve gjenden në rajonin e Prishtinës, Pejës, e kështu me radhë. Në TM1 2020, numri i vizitorëve (vendorë dhe të…

Source