Krijoni një kulturë pune që ta duan punonjësit tuaj

krijoni-nje-kulture-pune-qe-ta-duan-punonjesit-tuaj

Kultura e vendit të punës është kthyer në prioritet kohët e fundit – dhe kjo nuk është gjithmonë diçka e bukur. Kultura ndikon moralin, punësimin, produktivitetin dhe – në fund të fundit –rezultatin tuaj përfundimtar. Më shumë se kaq, kjo ka të bëjë me zgjedhjen nëse doni një organizatë nga e cila përfitoni vetëm ju dhe aksionarët tuaj -apo një që është e mirë për të gjithë ekipin. Më poshtë do të…

Source