Këtë muaj shteti ua ekzekuton pagesat e Pakos Emergjente punëtorëve të këtyre bizneseve

kete-muaj-shteti-ua-ekzekuton-pagesat-e-pakos-emergjente-punetoreve-te-ketyre-bizneseve

Punëtorët e bizneseve veprimtaria e të cilave është ndikuar nga masat kufizuese ndaj COVID-19 këtë muaj pritet t’i marrin pagat e dyta nga Pakoja Emergjente. Masa 3 e kësaj pakoje parashikon që punëtorët e këtyre bizneseve të ndihmohen me nga 170 euro për dy muaj. Sipas Ministrisë së Financave dhe Transfereve, Pakoja Emergjente bën mbulimin e shpenzimeve të pagave mujore të punëtorëve në vlerë…

Source