BB-ja: 70 për qind të kosovarëve kriza i gjeti pa punë

bb-ja:-70-per-qind-te-kosovareve-kriza-i-gjeti-pa-pune

Dhjetëra punëtorë krahu janë parë të martën në Prishtinë në pritje të gjetjes së një pune. Largimi i masave kufizuese të lëvizjes nga ana e Qeverisë në detyrë i ka kthyer ata në vendet e “rezervuara” për ta, kryesisht skaj rrugëve. Prisnin që dikush t’i ftonte për punë, dhe shpresonin se, nëse veç janë me fat, me ato pak para të përmbushin disa nevoja ditore familjare. Ata kanë hezituar të flasin…

Source