10 thënie nga Kennedy për lidershipin dhe rritjen personale

10-thenie-nga-kennedy-per-lidershipin-dhe-rritjen-personale

John F. Kennedy, i njohur për sharmin e tij dhe të folurën në publik, është presidenti i parë më i ri, i cili në moshën 43 vjeçare u zgjodh për të drejtuar Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Sot, amerikanët e kujtojnë atë me dashuri si një figurë frymëzuese dhe një ndër presidentët më të dashur në histori. Këto janë 10 thëniet më frymëzuese për lidershipin nga John Kennedy: Për edukimin “Sa më shumë…

Source