Drenori: VV ta propozojë Shkëlzen Gashin për Kryeministër të qeverisë tranzitore

drenori:-vv-ta-propozoje-shkelzen-gashin-per-kryeminister-te-qeverise-tranzitore

Ai shkruan:

VV-ja t’a propozoj Shkelzen Gashin per Kryeminister te qeverise tranzitore (teknike)!

Kogja jo e sinçerte dhe e ulet, lakimi i emrit te Murat Jasharit per Kryeminister te nje qeverie teknike, nje dite para se te votohet qeveria e re.

Fituat zgjedhjet, kishit Kryeministrin,… patet mundesine ideale t’ju prinit proceseve,… por nuk e bete.

Nuk deshiruart (guxuat) te shkonit ne shtepine e bardhe (kuqe apo verdhe).

Shpejt po dojshi mu ju kthy folklorit patriotik … Flamuri kuq e zi, Himni kombetar…

Sorry, por 51% deri t’i merrni ju nuk presin proceset.